Tools
Register Login

SVA Solutions - Superior Vision & Automation

You are here: Home » Company » Expertise
zaterdag, 28 jan 2023

Expertise

De technologische ontwikkelingen in de wereld gaan razendsnel. Het vergt kennis van zaken en connecties met de juiste informatiebronnen om efficiënt op de hoogte te blijven van de laatste relevante technologische ontwikkelingen. Daarnaast is het toepassen van nieuwe technologieën in combinatie met bestaande bepaald geen sinecure, en doorgaans alleen weggelegd voor ervaren hooggekwalificeerde specialisten. Dat is precies ons domein.

Nieuwsgierig als we zijn, zijn we voortdurend bezig met leren en het up-to-date houden van onze kennis en het verbeteren van onze kwaliteiten. Natuurlijk zijn er vlakken waar we ons in hebben gespecialiseerd omdat we denken dat deze kennisgebieden tezamen de meeste meerwaarde kunnen bieden bij hedendaagse en toekomstige vraagstukken. Uiteindelijk is dit een balans tussen de zaken waar we in uitblinken en zaken die noodzakelijk zijn om complexe problemen op te lossen. We kunnen deze zaken momenteel onderverdelen in de volgende gebieden (in willekeurige volgorde):

  • ontwerp en implementatie van geavanceerde datastructuren en algoritmen,Innovatieve topoplossingen vereisen topspecialisten
  • real-time multi-core data processing,
  • 3D computer vision,
  • engineering optimization,
  • embedded processing.

Om oplossingen van het hoogste niveau te kunnen leveren in deze gebieden, is het noodzakelijke om topspecialisten in te zetten. De ervaring leert dat personen met minstens een afgeronde academische opleiding noodzakelijk zijn om technisch uitdagende projecten in dit vakgebied tot een goed einde te brengen. Dat wil zeggen, door middel van de vereiste samenwerking, technische vaardigheden, inzicht/overzicht, en self-management zodat de beste oplossing binnen budget en op tijd gerealiseerd kan worden. Door zaken te doen met ons krijgt u toegang tot alle kennis en kunde van onze topspecialisten. Mochten wij onverhoopt geen direct antwoord kunnen geven op uw vraag, dan kunnen we putten uit ons netwerk en u altijd indirect een antwoord geven.