Tools
Register Login

SVA Solutions - Superior Vision & Automation

You are here: Home » Company » Background
zaterdag, 28 jan 2023

Achtergrond

Wij zijn een kleine dynamische onderneming die verschil wil maken in de high-tech sector. Dit doen we door beter te luisteren naar onze klanten, sneller in te spelen op innovatieve marktontwikkelingen, flexibeler en efficiënter om te gaan met resources, en, last but not least, topkwaliteit resultaten te realiseren tegen aantrekkelijke tarieven.

Any sufficiently Advanced Technology is Indistinguishable from Magic. Arthur C. ClarkeDe oprichter van Superior Vision & Automation Solutions, dr. ir. Chieh (Achie) Lin, heeft een brede academische achtergrond. In 1997 rondde hij z'n studie Elektrotechniek/Informatietechniek succesvol  af aan de Technische Universiteit Eindhoven. Bijzondere aandachtsgebieden waren neurale netwerken, mixed-signal ontwerp en stochastische algoritmen. Gedreven door technologie en nieuwsgierigheid zette hij zijn carrière voort als wetenschappelijk onderzoeker. Van 1997 tot en met 2001 was hij in dienst van de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en verrichtte onderzoek op het gebied van automatische layoutgeneratie voor geïntegreerde mixed-signal circuits. Dit promotieonderzoek resulteerde in de doctorstitel in 2002, bekrachtigd door de Technische Universiteit Eindhoven. Dr. Lin heeft meer dan 10 jaar ervaring in de high-tech industrie; zowel bij grote als kleine ondernemingen, van R&D tot en met field engineering. De opgedane ervaring in verschillende hoedanigheden, van product manager tot software architect, heeft geleid tot een waardevolle hoeveelheid coherente kennis; van low-level code implementatie tot roadmapping en marketing management.

SVA Solutions is ontstaan in december 2010 uit het streven naar innovatieve automatisering in de Nederlandse markt, met de nadruk op innovatie en superieure kwaliteit. Met andere woorden, gedreven vanuit cutting-edge technologie en hoogstaande kennis. Bij het zoeken naar de beste oplossingen voor industriële problemen wordt er nog te weinig gebruik gemaakt van de laatste vernieuwingen en verbeteringen op software- en hardwaregebied. Een van de hoofddoelstellingen van onze onderneming is om maximale waarde voor de opdrachtgever te creëren tegen een scherpe marktconforme prijs. Vanwege het innovatieve karakter van onze onderneming zijn de ontwikkelde oplossingen duurzamer en effectiever. Vanwege onze jarenlange ervaring zijn onze resultaten voorspelbaarder. In combinatie met onze focus op kwaliteit, zullen ze voor u een sterkere concurrentiepositie opleveren. Aangezien we staan voor onze visie en kwaliteiten, hanteren we een "no cure no pay" beleid.

Concreet heeft onze onderneming de volgende doelstellingen:

  • duurzame en innovatieve oplossingen te realiseren die maximale waarde bieden voor onze klanten tegen de laagst mogelijke kosten;
  • het gemak van zaken doen zo laagdrempelig mogelijk te maken met zeer korte lijnen en een grote mate van flexibiliteit en snelheid;
  • topspecialisten aan te trekken en te behouden zodat topkwaliteit van onze oplossingen gewaarborgd blijft.